„WASH & DRY” Podgorica, Crna Gora

Adresa: Nikšićki Put 3, Podgorica
Telefon: +382 67 876 556
Website: www.veseraj.net
Broj posjeta: 4892
Održavanje higijene tekstila, distribucija
profesionalne opreme za vešeraje.

Opis

“Wash&Dry” d.o.o. bavi se uslužnim pranjem, sušenjem i peglanjem veša.
Pod tim se podrazumijeva pranje tekstilnih predmeta, koji ne moraju biti tretirani metodom hemijskog čišćenja.
Mi smo uslužna perionica za fizička i pravna lica.

Usluga je kompletna: Najviše 24 sata protekne od trenutka kada dođemo, do kada veš uredno složen, zapakovan i mirišljav, vratimo na Vašu adresu. Naravno, moguće je, po volji, opredeliti se samo za jednu od usluga (pranje, sušenje ili peglanje).
Termini preuzimanja i isporuke se usklađuju sa Vašim slobodnim vremenom i obavezama. Mi smo poslovično tačni i u minut..
Svakog meseca, naš servis za Vas priprema mala iznenađenja u obliku poklon pranja, sinženja na pojedine usluge i raznih drugih poklona kao što su mirišljave jelkice za ormane, razne vrste popusta i sl.

Naše mašine su brže, veće i peru kvalitetnije od Vaših kućnih aparata. Prostom računicom se može doći do zaključka da je pranje kod nas isplatljivije i kvalitetnije nego pranje kod kuće.

Wash & Dry je generalni zastupnik
svetskog brenda u proizvodnji profesionalne opreme, Speed Queen USA. Riječ je o kompaniji sa neporecivim, istoriski dokazanim performansama i pouzdanošću. Ulaganjem u Speed Queen opremu postajete član globalne mreže koja pruža sveobuhvatnu uslugu i podršku.

Za objekte sa postojećim vešerajima iz ponude izdvajama kompletan dodatni asesoar, kolica za veš, štendere, vješalice, četke, nomex platna, zaštitne navlake…
Servis i nabavka originalnih rezervnih djelova za opremu IMESA, GRANDIMPIANTI, RENZZACCI, PONY, WIRPOOL…
Po izboru opreme dobijate servis od strane sertifikovanih majstora, izlazak u najkraćem roku, originalne rezervne djelove i mogućnost izbora garancije.

Stojimo Vam na raspolaganju za sva eventualna pitanje, prezentacije, preporuke i svaki vid poslovne saradnje.