Frizerski salon BLACK & WHITE 1 Budva Crna Gora

Posetite nas na Facebook

Adresa: Trg republike 1, Budva
Telefon: +382 33 456 528, +382 69 570 023
Broj posjeta: 2749
Frizerske usluge

Opis

“Black and White” d.o.o. Budva, započinje sa radom 2007. godine, kada je otvoren i drugi salon, u ulici “Mediteranska 21”, u Budvi, da bi Budva 2011. godine dobila i treći “Black and White” u Prvoj proleterskoj, br. S – 54.

Miroslav Miki Simonović je završio frizersku školu u Nišu, gdje je i radio neko vrijeme. Takođe se stručno usavršavao u Beogradu i Novom Sadu, nakon čega se okrenuo evropskim akademijama i institucijama:

Frizerski salon “Black and White” radi u okviru istoimenog društva ograničene odgovornosti, sa sjedištem u Budvi, čiji je osnivač i vlasnik poznati budvanski majstor frizure Miroslav Miki Simonović.

Frizerski salon “Black and White” započeo je sa radom 2003. godine na Trgu Republike, br.1, u Budvi, kao samostalna zanatska radnja.

Završio Etnos Akademiju u Milanu.
Završio akademiju za nadogradnju kose u Rimu.
Član OMC (svjetska organizacija za takmičenja) i PRESTIGE kluba.
Za svoj rad dobio je brojna domaća i međunarodna priznanja, među kojima je i nagrada OMC-a za unapredjenje frizerske struke.
Oficijalni frizer muzičkog festivala „Pjesma mediterana“.
Bio je oficijalni frizer na brojnim modnim revijama i „Nedjeljama mode“ (Fashion weeks)
Radio je frizure za niz modnih časopisa
Radio je frizure velikom broju estradnih ličnosti ( Severina, Emina Jahović, Lepa Brena, Jelena Karleuša, Ana Sofrenović, Ana Nikolić, Ognjen Amidžić, Miki Perić, Romana Panić, Maja Nikolić, Nina Petković itd. )
Posjeduje OMC sertifikat za žirora na međunarodnim takmičenjima.
Bio je član žirija na mnogobrojnim takmičenjima frizera održanim na Balkanu, kao i takmičenjima svjetskog ranga (Čikago, Pariz, Atina).
Čest je učesnik na seminarima i revijama (Balkan, Bolonja, Rim, Milano, Damštat).
Više puta je učestvovao na TIGI seminarima i seminarima Tima Hartley-a.
Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i praćenju evropske modne scene, razvio je sopstveni stil koji se zasniva na britanskoj preciznosti i italijanskoj fleksibilnosti.
„Black & White“ je oficijelni distributer italijanske kozmetičke kuće „Lisap“ iz Milana, sa kojom ostvaruje višegodišnju saradnju.