Zatamnjivanje automobila Podgorica Crna Gora

Visit us on Facebook

Adress: Simona Ivanova bb, Zelenika, Podgorica
Telephone: +382 67 067 063
Broj posjeta: 328
Zatamnjivanje automobila i stakala

About us

068 571 350
zatamnjivanje automobila auta podgorica

Nađite nas na facebook!

EKSKLUZIVNI ZASTUPNIK – LAVI GLASS

Dugogodišnje iskustvo sa svim vrstama folija i naša ispitivanja istih
dovela su nas u kontak sa Armolan/Global folijama za staklo.
Bavimo se prodajom i ugradnjom folija za stakla na automobilima kao i na stambenim staklenim površinama.
Istražujući kvalitet zasigurno stojimo iza kvaliteta naših američkih vodećih folija na svetskom tržistu
Ogromna paleta folija, sertifikati, dugogodišnje garancije i udobnost, ulivaju veliko zadovoljstvo i poverenje naših klijenata.

Šta su folije za stakla

Folije za stakla se koriste da bi unapredile karakteristike i bezbednost postojeceg stakla na objektima i vozilima. Posebno dizajnirane folije za stakla poboljšavaju spoljašnji izgled zastakljenja i povećavaju komfor i zaštitu za korisnike.
Armolan/Global window film termoizolijuce folije za stakla sa kontrolom sunčevog zračenja minimiziraju uticaj sunčeve toplote i zračenja tako što refleksijom, upijanjem i rasipanjem: eliminišu bljesak/odbljesak, stvaranje hot-spots, eliminišu stvaranje senki (duhova) i odsjaja na ekranima kompjutera i televizora, značajno redukuju zagrevanje i potrošnju energije za klimatizaciju. Praktično eliminišu štetno UV zračenje koje je uzročnik ozbiljnih oboljenja kože kod ljudi i jedan od glavnih krivaca za izbleđivanje robe, nameštaja, slika.
Bezbednosne i sigurnosne Armolan/Global folije za stakla učvršćuju staklene površine, podižu sigurnost jer deluju kao zaštitni sloj koji zadržava polomljene delove stakla i sprečava njihovo padanje i razletanje. Usporava i ili, u zavisnosi od jačine ugrađene folije, onemogućava, nasilne pokušaje prolaska kroz zastakljene otvore. Pancir sigurnosne folije za stakla su dostupne i sa svojstvima za kontrolu sunčevog zračenja. Sve vrste umanjuju štetno UV zračenje do 97%.
Naše folije za stakla su prvenstveno odbrana od sunca, provale, nepogode, štetnog zračenja, terorizma, neprijatnih pogleda, a tek potom estetsko uobličavanje ambijenta.
Mlad, ali iskusan tim profesionalaca je uvek spreman da izvrši montažu folija na postojećim staklima bez ikakvih posledica i vidljivih tragova na tretirani prostor.
Na naše folije dajemo 10 godina garancije.

Za više informacija posetite site čiji smo zastupnici:
http://www.armolan.de/
http://www.globalwindowfilms.com/index.php