LABORATORIJA IN VITRO PODGORICA

Adresa: Bulevar Ivana Crnojevića 58, Podgorica
Telefon: +382 20 231 822, +382 67 231 833
Broj posjeta: 9841
Biohemijska i mikrobiološka laboratorija

Opis

Laboratorija In Vitro osnovana je 2003 godine sa ciljem da obezbijedi kvalitetnu, profesionalnu i nadasve pouzdanu laboratorijsku diagnostiku svima kojima je potrebna.

Od samog početka pred sobom smo imali za cilj da rezultati naših analiza budu na vrhunskom nivou. Da bi smo to ostvarili trudili smo se da ispunimo tri pricipa: kvalitet, tačnost i brzina.

U In Vitro laboratoriji se radi širok spektar analiza iz svih oblasti savremene kliničke dijagnostike. Određivanje parametara iz oblasti kliničke hemije i imunohemije, hematologije, koagulacije izvodi se na analizatorima najnovije generacije renomiranih svjetskih proizvođača.

Naši prioriteti su preciznost, efikasnost i briga o pacijentima.

U Našoj laboratoriji takođe može da se uradi veliki broj različitih mikrobioloških (bakterioloških, parazitoloških, mikoloških i virusoloških) analiza, koje, između ostalog, obuhvataju mikrobiološki nalaz urina (urinokulturu), različite briseve (kao što su bris grla, bris nosa, bris uha, bris oka, brisevi rana, kože i dr.), analizu stolice na patogene bakterije (koprokulturu), kao što su bakterije iz rodova Salmonela (Salmonella), Šigela (Shigella), Jersinija (Yersinia) i Kampilobakter (Campylobacter), analize ispljuvka (sputuma), sperme (spermokultura) i krvi (hemokultura), izolaciju i identifikaciju dermatofita – gljivica koje izazivaju oboljenja kože, noktiju i dlaka, odnosno kvasnica, npr. kandide (Candida), kao i druge mikrobiološke analize.

U laboratoriji In Vitro vrši se i uzimanje genitalnih briseva, odnosno kompletni ginekološki (vaginalni i cervikalni) brisevi kod žena i uretralni brisevi kod muškaraca.

Svi aparati su umreženi informacionim sistemom što omogućava visoku preciznost i tačnost u radu, kao i veliku brzinu izdavanja rezultata.

Analize se rade iz primarnog uzorka krvi i preko bar koda, čime se postiže puna automatizacija i kontrola analitičkog procesa, a mogućnost greške (ljudski faktor) svodi na minimum.
Laboratorija In Vitro se nalazi u Bulevaru Ivana Crnojevića 58 ( Zgrada Zetagradnje ) , pored Gradskog fudbalskog stadiona ( Stadion Pod Goricom).

Radno vrijeme je: – od 7:00 do 21:00 časova, radnim danima – od 7:00 do 15:00 časova, subotom – Po pozivu možemo uzorkovati i u vašoj kući

Naše medicinske usluge možete obaviti u prijatnom ambijentu gdje će te uz pomoć našeg stručnog osoblja uraditi sve potrebne analize brzo i efikasno, štedeći vaše vrijeme i vaš novac.