„TEHNOMOBIL“ Podgorica

Adresa: Bulevar Jovana Tomaševića 23, Podgorica
Telefon: +382 20 239 249,
+382 67 255 242
Broj posjeta: 8957
Auto škola

Opis

Saobraćajna kultura se mora sticati još od malih nogu, od obuke đaka u osnovnim školama u omladinskim organizacijama i mjesnim zajednicama, do saobraćajnog obrazovanja u auto školama kakva je auto škola tehnomobil, koja je izrasla u dobro organizovanu i moderno opremljenu auto školu. Auto škola uz upotrebu savremenih sredstava, zalaganja i rad stručnih ljudi, kao i saradnju sa drugim činiocima, značajno doprinosi jačanju saobraćajnog vaspitanja i bezbjedonosnog znanja učesnika u saobraćaju.

Najuzbudljiviji trenuci su prvi kontakti sa vozilom i saobraćajem, zato je najbolje ako se oni izvode u uslovima totalne bezbjednosti.
AUTO ŠKOLA „tehnomobil“ pruža mnogo više od upoznavanja činjenica i razvijanja motoričkih sposobnosti. Za uspješno upravljanje motornim vozilom presudne su navike, shvatanja, način mišljenja, odnos prema drugim učesnicima u saobraćaju razvijanja saobraćajne etike što skupa doprinosi većoj bezbjednosti saobraćaja i širenju saobraćajne kulture.

Prvi i najznačajniji kontakt sa građanima ostvaruje se ovdje na poslovima upisa i evidencije kandidata. Kandidat ovdje dobija potpunu informaciju o programu obuka načinu polaganja i svim uslovima.
Ako kandidat solidno savlada tehniku upravljanja motornim vozilom to će mu mnogo pomoći da spoji sa stečenim znanjem iz pravila saobraćaja i tako postane dobar vozač.

„Tehnomobil“ će Vam omogućiti prijatnost i komfor da se vozite i učite vožnju u bezbjednim i kvalitetnim automobilima, uz konstantnu pažnju i savjete naših instruktora. Kada pristupamo obrazovanju mladih, činimo to sa izuzetnom sistematičnošću i pažnjom, kako na planu praktične obuke, tako i na sticanju teorijskih znanja.
Cilj auto škole je kvalitetna i efektivna obuka budućih vozača, kako bi opravdali povjerenje kandidata koji su se odlučili da dođu u našu auto školu.

Spremni smo u svakom trenutku da kandidatu objasnimo ono što mu je potrebno za uspješno savlađivanje programa, načina polaganja ili sve drugo što mu je potrebno za polaganje vozačkog ispita.
Početna znanja kandidati stiču ovdje na poligonu a vrlo je važno da je praktična obuka kvalitetna i da se kandidatu pokaže u onoj mjeri koliko on može da usvoji.

Vrijeme rada vozača – instruktora sa kandidatima u auto školi je za sve vozače u skladu sa dogovorom. Termini časova se zakazuju u dogovoru sa kandidatom i usklađuje se vrijeme prema slobodnim terminima.
Obuku u auto školi mogu zatražiti svi kandidati zainteresovani za polaganje vozačkog ispita iz svih opština na teritoriji Crne Gore.

Obuka:

1. Bezbjednost saobraćaja

2. Vozač

3. Put

4. Vozilo

5. Pravila saobraćaja

6. Ostali učesnici u saobraćaju

7. Saobraćajna signalizacija

8. Prevoz tereta i lica na vozilima

9. Vozačke dozvole

10. Dužnost učesnika u saobraćaju u slučaju nezgode

11. Posebne mjere i ovlašćenja

12.Teorijsko objašnjenje radnji sa vozilom u saobraćaju i postupanje vozača

13. Posljedice nepoštovanja propisa iz oblasti bezbjednosti saobraćaja.

Glavna referenca škole pored tehničke opremljenosti i novih motornih vozila je kadrovska struktura koju sačinjava: diplomirani ing. saobraćaja Mirko Bato Đurović, dipl. ing. saobraćaja Pavle Medenica, mr ing. saobraćaja Majda Đorđević, profesor Nikola Đurović,
profesor Jovo Peranović, specijalista saobraćaja Zoran Stanisić, specijalista saobraćaja Nebojša Kuzmanović.

Zadovoljstvo nam je što kandidati uočavaju kvalitet škole i svojim upisom uvećavaju broj polaznika škole.
Posebno nam je drago što to uočavaju roditelji , pa upućuju djecu da uče za vozače motornih vozila u našoj školi.